Aug 24, 2011

Korang Cool!

Assalammualaikum..

Hai..

Tadi, tengah tunggu biskut Aku masak dalam oven (Saja nak gitau, Aku rajin buat biskut raya. Haha!) Aku dengan sengajanya pi melawat kat Penulisan2u, jalan2 cari buayafren. Tapi malangnya, Aku tak jumpa. Maka sebab Aku frust sangat sampai tertonggeng-tonggeng, Aku pun pi lah jenguk2 cerpen Aku yang dulu2 tu.Terkesima Aku sebentar. HOMAIGAD!

Pada yang mata rabun, sila klik pada gambar yea untuk besarkan pic ni okai  :P
Seriusli, Aku tak sangka ppl out there akan baca cerita sengal lagi meyengalkan Aku tu. Lagi tak sangka bila nombor tertera tu lebih 20 000++.!! Wow! Tetiba rasa macam Aku retis pulak. Haha. Rasanya, last sekali Aku tengok cerpen ni, kalau Aku tak silap waktu komen tu tak sampai 120 pun. Sekarang dah 218! *Clap hand* (Aku SS sendiri!)

Aku tak tau mau ucap TERIMA KASIH kat korang macam mana. Rasa macam di hargai bila ada orang baca cerita Aku tu, biarpun kucing mama Aku yang nama Kucheng tu rasa cerita Aku tak best langsung biarpun Aku dah rasuah dia tulang ikan baki lauk sahur dua hari lepas.

Aku baca balik komen tu dari komen yang pertama sekali sampailah yang last. Bila baca balik komen korang2 yang ensome lagi comel ni, Aku dengan segala kerendahan hati dan rasa rendah diri (biarpun Aku tak adalah tinggi mana pun) nak ucap terima kasih sebab sudi tegur semua kesalahan2 yang Aku terlepas pandang masa tulis cerita2 Aku. Terima kasih sangat2!

Banyak yang komen, cara penulisan Aku ala-ala Hlovate (baca komen derpen Kio & Kie, mungkin sebab jalan ceritanya kot.) Hlovate tu dah kuar banyak novel kot, Aku ni baru merangkak nak siapkan novel yang tak tahu bila nak abes tulis ni *Sengih*. Aku tak tiru Hlovate, sekalipun Aku salah satu dari ribuan pembaca tegar novelnya. Aku menulis dengan identiti Aku sendiri, sedaya upaya menulis tanpa meniru mana-mana penulis lain. *InsyaALLAH*

Korang2 yang comel lagi ensome ni, terima kasih sebab jadi kawan Aku ya. Korang cool, lagi2 kalau korang minat SuJu.. Hehe~

Klik pada pic kalau nak tengok muka korang  :P
Lagi sekali, Terima kasih yea! 

Bye!

Korang Comel Kalu Korang Like

3 comments:

idA said...

tahniah dik..citer anda mmg best giler..don't worry ngan komen yg tak membina tu..ambik yg baik dan be yrself..okay..
Dikesempatan ini..akak nak ucapkan Selamat Hari Raya..Ma'af kiranya ada kesalahan dan terusik emosi..bila akak mengomen disini..
Take care..okay..

alfa syamimi said...

cik adis. isteriku, 19 taun bez gila. sometime rasa a bit jealousy psl tak boley wat story mcm tu. hahaha keep writing okeh. i'm your fan.

Wild Cherry said...

congrates ICG.... tajuk n jalan cerita yg menarik, mstilah ramai pembacanya...