Jul 12, 2011

Linkkan Blog Anda


Assalammualaikum..


Hye, ini mungkin kelihatan poyo tapi saya nak minta jasa baik korang boley? Tolonglah letak link kat blog korang supaya saya boleh follow balik. Saya memanglah tak suka blogwalking tapi saya suka je follow balik orang yang follow saya. Tapi agak susahlah nak follow sebab korang tak letak link kat situ. Saya ni agak buta IT nak godek2 sini sana cari link blog korang. Hahaha.

Okey, sekian =)



Korang Comel Kalu Korang Like

7 comments:

Cik Qiqi said...

assalamualaikum !

heyhey . . nie link blog qiqi . .
http://nursyafiqahasnan-mylittlesunshine.blogspot.com/

SyAz sHanA said...

da masa blh singgah sini
http://dark-innocent.blogspot.com/

nuraini said...

Assalamualaikum... nie link blog sy...

http://aeney.blogspot.com

nuraini said...
This comment has been removed by the author.
chipChip92 said...

assalamualaikum,
nak link ehh. mai mai, hehehe. baru je buat, huhuhu~~

http://chipchip92.blogspot.com/

Siti Soleha Yahaya said...

x der sgt yg menarik kat ctu....hehehe
http://hanisegalanya.blogspot.com

Sakamae Aida said...

http://k-pophitsz.blogspot.com/